Skoči na glavno vsebino

Spoštovani dijaki,

pred nami je nov začetek šolskega leta, nova stopnička v graditvi izobrazbe kot temeljnega kamna človeške civilizacije.

Poseben pozdrav namenjam našim novincem, ki stopajo na pot srednješolskega izobraževanja, hkrati pa začenjajo z eno najlepših izkušenj v življenju – izkušnjo dijaškega življenja, polnega doživetij, preobratov, uspehov, padcev, iskanja samega sebe in postavljanja sebe v družbo. Svet varnega otroštva v tem obdobju prehaja v svet negotove odraslosti in šola je v tem dinamičnem obdobju pomemben dejavnik – ne samo zaradi znanja, s katerim dijake pripravlja na poklicno in tudi življenjsko pot, ampak tudi zaradi vsega dogajanja, ki spremlja pouk in napolnjuje ter širi obzorja mladih na poti odraščanja.

Prvi šolski dan (ponedeljek, 2. 9.) v šolskem letu 2024/2025 bodo prve tri šolske ure namenjene druženju dijakov z razredniki in ravnateljem, po glavnem odmoru pa se začne pouk po urniku.

  • Dijaki 1. letnikov se zberete ob 8.00 v šolski športni dvorani, kjer vas bom sprejel in nagovoril ravnatelj šole, sledijo ure z razredniki. Seznanili vas bodo z delom in utripom šole, Srečkovim kodeksom ter vas popeljali po šoli, da vsaj na hitro spoznate, kje je kaj.
  • Dijake 4. letnikov vabim 2. šolsko uro v športno dvorano, da vas pozdravim, izrazim zaupanje v vašo odgovornost in vam zaželim uspešno zaključno šolsko leto,
  • dijake 2. in 3. letnikov pa k uvodnemu nagovoru in spodbudi k še boljšemu delu v novem šolskem letu vabim v športno dvorano 3. šolsko uro.

Vsem želim uspešno šolsko leto 2024/2025.

Dušan Štolfa, ravnatelj

(Visited 558 times, 1 visits today)
Dostopnost