Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 25. 11. 2021, smo  dijaki 3. ET poslušali  zanimivo predavanje v angleškem jeziku na temo: »Kako sestaviti kakovosten  in učinkovit predstavitveni članek za podjetje«. Predavala nam je gospa Callippo  Karin iz Majorke.

Najprej nam je razložila nekaj osnov ter nam s pomočjo praktičnega primera, ki so ga sestavili  člani Erasmusa,  pokazala, kaj mora predstavitveni članek vsebovati. Nato smo si še sami prebrali predstavitveni članek , ki je govoril o tem kako je COVID- 19 vplival na Erasmus+ mobilnost in odgovorili na nekaj vprašanj, s katerimi smo preverili razumevanje povedanega. Vprašanja smo kasneje še skupaj pregledali.

Po končanem teoretičnem delu je sledilo praktično. Individualno ali v skupinah smo sestavili predstavitveni članek  za svoja učna podjetja, ki smo jih ustanovili pri strokovnem modulu poslovanje podjetij. Ko smo bili z izdelkom, ki smo ga napisali v angleščini, zadovoljni, smo članek poslali na njen elektronski naslov. Iz vseh prejetih člankov bo sestavila enega, ki bo vseboval najboljše dele posameznih izdelkov.

S predavanjem smo bili zelo zadovoljni, bilo je zelo poučno in zanimivo. Zelo se ji zahvaljujemo za novo znanje in krasno predstavitev.

 

Lara Plahuta, 3. ET

(Visited 213 times, 1 visits today)
Dostopnost