Skoči na glavno vsebino

Tudi v letošnjem študijskem letu so članice Univerze v Ljubljani pripravile številne poletne šole z različnih področij: od ekonomsko-poslovnih ved in prava, socialnih ved do umetnosti, veterine, teoloških in tehničnih ved. Nekatere poletne šole so namenjene tudi srednješolcem.

Na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani med 28. 6. in 2. 7. razpisujejo poletne šole tujih jezikov. okviru šestih poletnih šol se boste lahko srečali s kar 22 jeziki. Pri vsaki šoli bo del časa namenjen povezovanju med jeziki na ravni besedišča, struktur, spretnosti, učnih strategij in kultur, preostanek ur pa bo razdeljen med vse vključene jezike, ki jih boste tako spoznavali tudi ločeno. Več informacij (tu>>). Rok za prijavo: 18. 6. 2021.

Poletno šolo strojništva 2021 med 17. in 20. 8. organizira Fakulteta za strojništvo. Vabljeni dijaki od 1. do 3. letnika. Na delavnicah boste izdelek najprej zasnovali, nato ga izdelali v laboratoriju in ga na koncu praktično preizkusili. Več informacij (tu>>). Rok za prijavo: 30. 6. 2021.

Na Fakulteti za elektrotehniko vsako poletje organizirajo Poletni tabor inovativnih tehnologij. Tabor bo letošnje poletje potekal od 16. do 20. 8. Na delavnicah boste izdelovali čisto prave izdelke, odpravili se boste tudi na nekaj ekskurzij v visokotehnološka podjetja in ustanove. Več informacij (tu>>). Prijave so že odprte.

Vabljeni k udeležbi.

(Visited 202 times, 1 visits today)
Dostopnost