Skoči na glavno vsebino

Spoštovani.

Na podlagi sklepa Vlade RS 18100-7/2020/2 in odredbe ministra za zdravje se bo od 16. 3. 2020 do 29. 3. 2020 začasno prenehala izvajati vzgojno-izobraževalna dejavnost, kar pomeni, da bo šola v tem času zaprta.

Pouk se bo kljub temu izvajal, vendar na daljavo. Učitelji so določili način izvedbe pouka, ali preko spletnih učilnic, ali preko elektronske pošte, videokonferenc ali v neki drugi obliki na daljavo.

Pouk bo potekal po običajnem urniku, v tem času vas bodo učitelji, ki poučujejo, kontaktirali. Seznanili vas bodo z gradivi, ki jih je potrebno predelati, in vam dali naloge in vaje za reševanje. Prosimo vas, da pouk jemljete resno, ta čas namreč niso počitnice in zamujeno delo se bo krepko poznalo pri zahtevanemu znanju.

V času zaprtja šole tudi čim bolj omejite stike z drugimi ljudmi, izogibajte se večjim množicam, obiskovanje trgovin ali lokalov omejite na najbolj nujno. Če opazite znake bolezni, se ravnajte po navodilih ministrstva za zdravje in pokličite osebnega zdravnika ter se držite navodil, nikakor pa ne odhajajte v zdravstveni dom.

Šola bo v tem času fizično zaprta, temeljito jo bomo očistili in razkužili, administracija bo delovala, če kdo želi kaj urejati v šoli, naj se najavi na št. 05 73 11 280 med 8. in 9. uro.

Upajmo, da bomo v 14 dneh prebrodili najhujšo krizo ter se vsi zdravi vrnili v šolske klopi, do takrat pa nam tehnika omogoča, da lahko pouk izpeljemo na daljavo.

Srečno vsem skupaj!

Dušan Štolfa, ravnatelj

(Visited 801 times, 1 visits today)
Dostopnost