Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 9. 9. 2019, smo se prvi letniki smeri ekonomski in aranžerski tehnik Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana odpravili v Portorož na športno-spoznavni teden. V hostel Panorama v Šentjanah nad Portorožem smo prispeli ob 9. uri in se namestili po sobah. Po kosilu smo se odpravili v Portorož na plavanje. Voda je bila mrzla, ampak smo zmogli. Zvečer smo imeli predavanje o potapljanju.

Naslednji dan, v torek zjutraj, smo odšli v Fieso, kjer smo se potapljali. Bilo je zelo zanimivo in animatorji so bili zelo prijazni. Po kosilu smo ponovno skočili v vodo in plavali.

Zvečer smo imeli predavanje o jadranju oz. priprave na sredo, ko nas je čakalo jadranje. Dopoldne smo najprej odšli na plavanje v bazen hotela Bernardin. Nato pa smo se odpravili jadrat. Nekateri niso želeli iti, a jim je lahko žal, saj je bilo zelo zabavno.

V sredo zvečer je prišel gospod Brane in nam predaval o drogah ter svojo izkušnjo z njimi delil z nami. Iz njegove zgodbe smo se lahko veliko naučili.

Četrtkovo dopoldne smo začeli s plavanjem, nato smo veslali ter imeli kratek izlet z barko po celotni slovenski obali. Zvečer smo imeli dogodek na temo »Pokaži kaj znaš« in vsak oddelek se je moral pokazati v svoji najboljši luči. V oddelku aranžerskega tehnika smo izvedli modno revijo, kjer smo se punce preoblekle v fante, fantje pa v punce. Smeha in dobre volje ni manjkalo. Dijaki ekonomskega tehnika so se predstavili s petjem, njihovi fantje pa so zaigrali še dve pesmi. V večeru smo zelo uživali in na koncu zapeli še vsi skupaj.

Zadnji dan našega spoznavnega tedna smo začeli s 30-minutnim plavanjem, nato pa je sledilo kosilo. Z njim se je tudi zaključil naš športno-spoznavni teden.

Menim, da smo se v tem času v razredu res povezali in da nam je vsem bilo na športnem tednu zelo všeč.

Andreja Panger, 1. ART

(Visited 476 times, 1 visits today)
Dostopnost