Skoči na glavno vsebino

Zaključna prireditev Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana

V sredo, 15. 5. 2024, je v Kosovelovem domu v Sežani prvič potekala zaključna prireditev, na kateri so se v kulturnem programu predstavili Srečkoti. To so dijaki, ki so s svojimi pevskimi, plesnimi, igralskimi, slikarskimi in oblikovalskimi točkami obiskovalcem prikazali delček življenja na šoli. Z multimedijsko predstavitvijo smo spoznali zanimive dijake, njihove vrline, sanje, načrte za prihodnost in ljubiteljske dejavnosti. Program so pomagali oblikovati mentorji Renata Nikolić, Samo Onič, Lucija Filipčič Križaj, Nikita Privšek, Lucija Stanič Brezec, Ester Trobec, Jana Bele Lutman in Doris Furlan.

Drugi del programa je bil namenjen podelitvi srebrnih in zlatih priznanj, ki so jih dijaki dosegli na državnih tekmovanjih v tekočem šolskem letu, poleg tega pa smo s Srečkovimi priznanji nagradili najuspešnejše dijake četrtih letnikov.

Priznanji za štiriletno vsestransko vpetost v šolske aktivnosti sta prejela Juš Maj Slosar in Ana Marija Čehovin.

Srečkova  priznanja, ki jih na podlagi šolskih pravil podeljuje učiteljski zbor, so prejeli:  Mihael Simoneta, Ariana Fabjan, Julija Dahalić in Martin Oblak.

Najvišje nagrade Šolskega centra Srečkov up se je razveselila dijakinja 4. ag Mia Žele.

Nagrajencem iskreno čestitamo, vsem nastopajočim pa se zahvaljujemo za dobršen odmerek mladostne energije in iskrivosti.

Bilo je lepo.

Mentorji

(Visited 254 times, 1 visits today)
Dostopnost