Skoči na glavno vsebino

Stanje prijav za vpis v 1. letnik – NOVO

Stanje prijav za vpis v 1. letnik programov na naši šoli 8. junija 2020. Prosimo, da morebitne spremembe v številu prijav sproti spremljate na spletni strani šole ali na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (tu >>).

PROGRAM Predvideno število mest za novince Število prijav 
Gimnazija 56 47
Ekonomski tehnik 28 21
Aranžerski tehnik 28 36

Program aranžerski tehnik

Na ŠC Srečka Kosovela Sežana imamo letos v programu aranžerski tehnik razpisanih 28 mest. V preteklem tednu smo dobili priporočilo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, naj šole pri vpisu ne presegamo razpisanega števila mesta. Ker predvidevamo tudi nekaj ponavljalcev, bo šola v programu aranžerski tehnik MIZŠ predlagala omejitev vpisa.

Prenos prijave

Učenci, ki ste oddali prijavo na izbrani program srednje šole, lahko do 16. junija 2020 do 14. ure, prenesete prijavo na drugo šolo ali v drug program že izbrane šole. Prenos prijave na ŠC Srečka Kosovela Sežana bo potekal tako, da na elektronski naslov svetovalne službe ali šole ss.srecko-kosovel@guest.arnes.si posredujete skenirano/fotografirano izjavo za prenos prijave podpisano s strani učenca in starša.

Prav tako lahko do tega datuma prenesete prijavo na ŠC Srečka Kosovela učenci, ki imate prijavo na drugi šoli, vendar morate v tem primeru izjavo za prenos prijave poslati na svetovalno službo šole, na kateri imajo prijavo.

Izjava za prenos prijavnice

Informacije o vpisu: svetovalna služba Alenka Kompare, elektronski naslov ali 05 73 11 281 (med 9.00 in 10.00)

(Visited 64 times, 1 visits today)
Dostopnost