Skoči na glavno vsebino

V naslednji dneh bo pouk znova potekal na daljavo. Kot smo si ljudje različni med seboj, tako so različni tudi naši odzivi na šolanje na daljavo. Nekaterim nočna mora, za druge čas, ko si lahko na svoj način organizirajo šolsko delo. In prav taki so tudi naši odzivi in občutki na obdobje, v katerem se trenutno nahajamo. Za nekatere izziv, za druge čas negotovosti in zaskrbljenosti.

Šolska svetovalna služba je zato na voljo dijakom in staršem za telefonske pogovore, nasvete in pomoč tudi v času šolanja na daljavo. Na nas se lahko obrnete na številko 05 7311 281 vsak delovni dan med 8.00 in 13.00, po dogovoru pa tudi izven omenjenega časa.

Za čas šolanja v obdobju epidemije je svetovalna služba pripravila tudi spletno učilnico Vsemu bom kos (podporne informacije, nasveti, vaje za sproščanje …). Ključ do učilnice dobite pri svetovalnih delavkah.

Kljub temu, da smo pouka na daljavo v letošnjem šolskem letu že vajeni, ne bo odveč, če preletimo praktične nasvete za premagovanje izzivov v tem času in morda dobimo še kakšen koristen nasvet (tu>>).

Franja Čok in Alenka Kompare, šolska svetovalna služba

(Visited 123 times, 1 visits today)
Dostopnost