Skoči na glavno vsebino

Virtualni karierni sejem 2020 odpira svoja vrata 23. 11. 2020 in bo trajal vse do avgusta 2021 – tako bo pokril vse potrebe in ves čas, ključen za iskanje informacij in podpore pri iskanju nadaljnje izobraževalne poti – kam po srednji šoli.

Za vstop na sejem (tu>>) je potrebna registracija (navodila za registracijo). Sodelovanje je brezplačno.

Za dijake bodo v tednu od 23. do 27. 11. 2020 organizirali posebne predstavitve, webinarje študijskih programov in posebne klepetalnice, v katerih bodo po večini sodelovali študenti.

Članice Univerze v Ljubljani se na sejmu predstavljajo s svojimi študijskimi programi, predmetniki in preko različnih video predstavitev. Na rektoratu UL pa ponujajo dodatno, pomembno, vsebino, ki dijake zanima: preizkuse, tam, kjer jih študijski programi zahtevajo, mednarodno sodelovanje oz. Erasmus+ program, obštudijske dejavnosti, interdisciplinarne projekte kot pomemben prispevek k strokovni in osebnostni rasti študentov, delavnico na temo, kako izbrati študij in podatke o zadnjem vpisu na UL in – kasneje tudi študijo na temo vpis na visokošolski študij v RS v študijskem letu 2020/2021.

Podobno se predstavljajo tudi članice Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem ter Univerze v Novi Gorici ter druge samostojne fakultete.

Alenka Kompare, šolska svetovalna služba

(Visited 97 times, 1 visits today)
Dostopnost