Skoči na glavno vsebino

Dijaki 3. in 4. letnikov, vabljeni na VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021 ZA SREDNJEŠOLCE, ki bo potekal med 22. in 28. novembrom 2021.

Spletni dogodek dijakom na enem mestu (www.karierni-sejem.si) predstavlja različne izobraževalne programe terciarnega izobraževanja slovenskih univerz, drugih visokošolskih in višje šolskih institucij ter perspektivne in zanimive poklice po katerih povprašujejo slovenska in mednarodna podjetja.

Z udeležbo na različnih predstavitvah študijev, sodelovanjem v klepetalnicah, dostopom do gradiv … boste izvedeli več o tem, kje nadaljevati izobraževanje, kaj so značilnosti poklicev, kakšne so možnosti za zaposlitev ali sodelovanje s podjetji in drugimi organizacijami v času izobraževanja. Preberite letak (tu>>).

Novost letošnjega sejma je posebna projekta soba Karierna svetovalnica. V njej je Zavod RS za zaposlovanje pripravil možnost brezplačnega pogovora s 15 svetovalci za različna področja karierne orientacije. Več informacij v letaku (tu>>), neposredna povezava do karierne svetovalnice (tu>>).  

 Šolska svetovalna služba

(Visited 92 times, 1 visits today)
Dostopnost