Skoči na glavno vsebino

Spoštovani dijaki,

Volitve predstavnika dijakov v Svet zavoda šole bodo izvedene v torek, 4. 10. 2022. Od 8.00 do 14.10 boste lahko volili na stojnici pred naravoslovnim kabinetom (zraven učilnice za biologijo). Za prevzem glasovnice potrebujete osebni dokument ali dijaško izkaznico.

Predsednik volilne komisije

Luka Škabar

Za lažjo odločitev pri izbiri kandidata za predstavnika dijakov v Svet zavoda šole si lahko v nadaljevanju preberete njihove predstavitve in programe.

Program kandidata Bora Živca

Sem Bor Živec, dijak 2. B gimnazije. Za kandidaturo za predstavnika dijakov v svetu zavoda sem se odločil zaradi izkušenj, ki sem jih pridobil na raznih šolskih vodstvenih funkcijah. Ker sem dijak drugega letnika, vas bom v svetu zavoda lahko zastopal še naslednja tri leta. Sem prizadeven, odgovoren in vesten in zato po mojem skromnem mnenju tudi zelo primeren kandidat.

Upam, da mi boste zaupali svoj glas.

Program kandidata Vida Sile

Sem Vid Sila, dijak 4. letnika gimnazije, in moja želja je zastopati vas, dijake in dijakinje naše šole. Verjamem, da lahko z dopolnjenim svetom zavoda naša šola najde svoj prostor pod soncem. Trenutno opravljam funkcijo predsednika dijaške skupnosti na naši šoli, kar pomeni, da imam izkušnje z delovanjem šole, problemi in željami dijakov.

Sežanski New Deal:

  • Tudi Sežana ima lahko pristanišče, pristanišče znanja.
  • Dijaki, ki so željni znanja, samoiniciativni in ustvarjalni, so naložba za našo šolo, zato bom naredil vse, kar je v moji moči, da se število dijakov poveča.
  • Dosledno bom predstavljal vas, dijake naše šole, v svetu zavoda.
  • Obljubljam sodelovanje, in to ne samo z drugim predstavnikom dijakov, temveč tudi z ostalimi člani najvišjega organa šole.

Vaš Sežančan v Kopru.

(Visited 304 times, 1 visits today)
Dostopnost