Skoči na glavno vsebino

30. 6. 2020

Spodnja meja v 1. krogu na ŠC Srečka Kosovela Sežana, Gimnazija in ekonomska šola v programu aranžerski tehnik je 113 točk. V 1. krogu so torej sprejeti kandidati, katerih seštevek zaključenih ocen 7., 8. in 9. razreda znaša 113 točk ali več. Sklep o sprejemu v srednjo šolo in potrdila o vpisu bomo sprejetim dijakom priporočeno poslali 2. 7. 2020.

Kandidatom za vpis v program aranžerski tehnik, ki so zbrali manj točk in niso bili sprejeti v 1. krogu, bomo v sredo (1. 7. 2020) po e-mailu poslali prijavnico za drugi krog izbirnega postopka (obrazec za rangiranje >>) in informativni seznam šol s prostimi mesti in oznakami (klikni tu >>). V pomoč so vam lahko tudi kratka navodila o tem, kako poteka vpis v 2. krogu izbirnega postopka (klikni tu >>).

Na programu gimnazija in ekonomski tehnik ni bilo omejitve. Sprejeti so vsi prijavljeni kandidati. Sklep o sprejemu v srednjo šolo in potrdila o vpisu bomo dijakom priporočeno poslali 3. 7. 2020.

26. 6. 2020

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je dala soglasje k omejitvi vpisa na ŠC Srečka Kosovela Sežana, Gimnazija in ekonomska šola v programu aranžerski tehnik, s čimer se šola vključi v skupni postopek izbire kandidatov po merilih Razpisa za vpis. V programu aranžerski tehnik je 31 prijavljenih kandidatov, sprejeli jih bomo 26 (23 v 1. krogu in 3 v 2. krogu vpisnega postopka).

V programu gimnazije in ekonomskega tehnika ni omejitve. Sprejeli bomo vse prijavljene kandidate.

Alenka Kompare, šolska svetovalna služba

(Visited 518 times, 1 visits today)
Dostopnost