Skoči na glavno vsebino

Izobraževalni dogodek »Vrata v finančni svet«

Ljubljanska borza, d. d., Ljubljana v sodelovanju z različnimi deležniki organizira izobraževalni dogodek na temo pomena finančnega izobraževanja in finančne pismenosti.

Na Ljubljanski borzi ter Zavodu Republike Slovenije za šolstvo smo odločni podporniki družbe znanja ter izobraževanja. Zavedamo se pomena znanosti ter novih spoznanj, predvsem pa prenosa pridobljenih znanj ter veščin na nove generacije. Pri tem se želimo še zlasti posvetiti področjem, ki kljub svojemu pomenu morda niso zadosti prisotna v običajnem šolskem kurikulumu.

Zato vas vljudno vabimo na prvo finančno izobraževanje mladih, ki ga 25. novembra 2020 med 14:00 ter 16:00 soorganiziramo na Ljubljanski borzi ter Zavodu Republike Slovenije za šolstvo. Vsebine so namenjene predvsem mlajšim generacijam, pa tudi profesorjem in vsem ostalim, ki jih tematika zanima. Znanje bodo podajali izkušeni strokovnjaki z različnih področij ter uglednih institucij, ki bodo mladim na enostaven način približali upravljanje osebnih financ, področje finančnih trgov ter predvsem ovire in tudi priložnosti, s katerimi se bodo v svojem življenju vsekakor srečali.

Dogodek bo potekal virtualno preko aplikacije Microsoft Teams, dogodek se bo pričel ob 14.00 uri in bo trajal predvidoma dve uri.

Obrazec za prijavo na dogodek je dostopen na povezavi.

(Visited 141 times, 1 visits today)
Dostopnost