Skoči na glavno vsebino

Dogodek je namenjen deležnikom poklicnega izobraževanja in usposabljanja na področju umetnosti; učiteljem, študentom, samostojnim ustvarjalcem in vsem, ki jih tovrstna izobraževalna tematika zanima.

Vljudno vas prosimo, da se na dogodek prijavite najkasneje do 14. 11. 2023.

Zaključna konferenca Marketing 4 Artists  bo potekala v petek, 17. 11. 2023, od 9.30 do 13.30 v prostorih Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana, Višje strokovne šole na Kraški ulici 2 v Sežani.

Konferenca je organizirana v okviru s Erasmus+ strateškega partnerstva Marketing 4 Artistski ga sestavljajo institucije iz Slovenije, Finske, Belgije, Španije, Italije in Romunije.

Dostop do vabila in programa.

Namen Marketing 4 Artists (M4A) je prilagoditi poklicno izobraževanje potrebam trga dela, povečati privlačnost umetniških učnih načrtov na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja ter študentom umetnosti zagotoviti potrebna marketinška znanja, s končnim ciljem okrepiti njihovo prihodnjo poklicno kariero. V okviru projekta smo:

  • razvili izobraževalno platformo za usposabljanje učiteljev umetnosti in študentov umetniških smeri kot učinkovito rešitev za šole poklicnega izobraževanja in usposabljanja na področju umetnosti, saj povečuje privlačnost sistema poklicnega izobraževanja in usposabljanja na področju umetnosti;
  • izvedli mednarodno raziskavo s pregledom dobrih praks v različnih evropskih državah ter
  • pripravili priporočila za uporabo izobraževalnih modulov šolam, regionalnim/nacionalnim odločevalcem ter odločevalcem EU.

Govorci bodo predstavili izobraževalno platformo, pomen njene uporabe z vidika profesorjev in študentov ter možnost uporabe v neformalnem izobraževanju. Gostili bomo predstavnike Mongolske univerze za znanost in tehnologijo iz Ulan Batorja, ki bodo predstavili svoj pogled na obravnavano temo in študente, ki so sodelovali na mongolskem dizajnerskem festivalu Golden Mouse (med njimi tudi zmagovalec v kategoriji industrijskega oblikovanja).

(Visited 128 times, 1 visits today)
Dostopnost