Skoči na glavno vsebino

Dijaki 3. letnika programa aranžerski tehnik smo pod blagovno znamko ArtXVision nastopili na regionalnem in nacionalnem tekmovanju Junior Achievement Slovenija.

Na regionalnem tekmovanju, ki je bilo  21. 4. 2023, smo se predstavniki obeh podjetij XVision Events in ArtXVision Fashion odpeljali v Koper, kjer smo na Srednji ekonomski in poslovni šoli okrasili stojnice ter drugim dijakom, profesorjem in žiriji predstavili naše izdelke. Z oddanim poslovnim poročilom, promocijskim videospotom in predstavitvijo s ”pitch-em” smo poskušali prepričati žirijo, da je naše podjetje dovolj uspešno za uvrstitev v finale. Pitch smo pripravili Ariana Fabjan in Tibor Erjavec iz podjetja ArtXvision Fashion ter Tina Vujković in Tjaša Pečar iz podjetja XVision Events. S svojim trudom smo si zagotovili mesto na nacionalnem tekmovanju v Ljubljani.

Dne 5. 5. 2023 smo se zjutraj odpravili v Ljubljano v Gospodarsko zbornico Slovenije, kjer smo zopet opremili svoje stojnice ter začeli z predstavitvami. Stojnica podjetja XVision Events je bila zelo obiskana in uspelo nam je prodati več naših izdelkov. Na državnem nivoju je bila konkurenca zelo huda, saj so bili predstavljeni tehnološko zahtevni produkti, ki so nastali kot posledica sodelovanja dijaških podjetij s pomembnimi podjetji v Sloveniji. Najboljši produkti so bili usmerjeni v reševanje okoljske problematike in so si zmagovalne nagrade resnično zaslužili, saj rešujejo probleme vseh nas. Vsem zmagovalcem iskreno čestitava in zaključujeva z mislijo, da smo se s sodelovanjem v podjetju res veliko naučili.

Tjaša Pečar in Tina Vujković, 3. art

#juniorachievementslovenija #artxvision #artxvisionfashion #xvisionevents #gospodarskazbornica #srednjaekonomskaposlovnašolakoper #šcsks #učnopodjetje #erasmus.kosovel #sepš #šolskicentersrečkakosovelasežana #3art #15obletnicaaranžerstva

Več na JA Slovenija.

 

(Visited 131 times, 1 visits today)
Dostopnost