Skoči na glavno vsebino

V Službi Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo pripravljajo v obdobju jesenskih počitnic v sodelovanju z zunanjimi izvajalci delavnice na področju digitalnih kompetenc.

Delavnice so namenjene srednješolcem, ki bi radi bolje spoznali TikTok in se naučili, kako ustvarjati, snemati in montirati videoposnetke, poseben poudarek pa bo na ustvarjanju originalne vsebine za izbran dober namen.

Program:

  • 31. 10. ob 9:00: Uvodna predstavitev platforme, predavatelj: Domen Gaiman
  • 1. 11. ob 9:00: Napredna montaža in grajenje skupnosti na TikToku, predavatelj: Peter Kokalj
  • 2. 11. ob 9:00: Kako biti zabaven in ne žaljiv, predavatelja: Matej Rimanič in Nik Schwarzmann
  • 3. 11 .ob 9:00: Kako prepoznati fake news, predavatelja: Ana Mačič Kotnik in Nik Schwarzmann
  • 4. 11. ob 9:00: Od navdiha do izvedbe idej, predavatelja: Matej Rimanič in Ana Mačič Kotnik

Delavnice bodo potekale prek aplikacije Zoom in bodo trajale do dve uri. Delavnice bodo vključevale teoretične predstavitve, podkrepljene s primeri, in praktični del, v katerem bodo udeleženci pod vodstvom predavateljev sami ustvarjali vsebine. Ob zaključku vseh delavnic bo vsak udeleženec pripravil 5 videov na obravnavano temo in jih objavil na svojem TikTok profilu. Najboljših pet po izboru strokovne komisije bo prejelo nagrado, in sicer opravljanje prakse pri samem Dunking Devils Studios.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Na delavnico se prijavite tukaj: Prijavnica.

Z oddajo prijave vsak udeleženec potrjuje, da se strinja z navodili in pogoji sodelovanja, ki so dostopni na povezavi: https://bit.ly/pravila-in-pogoji-sodelovanja-delavnica

Mlajši od 18 let morate v prijavnico naložiti soglasje staršev, ki je dostopno na povezavi: https://bit.ly/soglasje-starsev-za-sodelovanje.

Vabilo za dijake (tu>>).

(Visited 80 times, 1 visits today)
Dostopnost