V četrtek, 25. 11. 2021, smo  dijaki 3. ET poslušali  zanimivo predavanje v angleškem jeziku na temo: »Kako sestaviti kakovosten  in učinkovit predstavitveni članek za podjetje«. Predavala nam je gospa Callippo  Karin iz Majorke.

Najprej nam je razložila nekaj osnov ter nam s pomočjo praktičnega primera, ki so ga sestavili  člani Erasmusa,  pokazala, kaj mora predstavitveni članek vsebovati. Nato smo si še sami prebrali predstavitveni članek , ki je govoril o tem kako je COVID- 19 vplival na Erasmus+ mobilnost in odgovorili na nekaj vprašanj, s katerimi smo preverili razumevanje povedanega. Vprašanja smo kasneje še skupaj pregledali.

Po končanem teoretičnem delu je sledilo praktično. Individualno ali v skupinah smo sestavili predstavitveni članek  za svoja učna podjetja, ki smo jih ustanovili pri strokovnem modulu poslovanje podjetij. Ko smo bili z izdelkom, ki smo ga napisali v angleščini, zadovoljni, smo članek poslali na njen elektronski naslov. Iz vseh prejetih člankov bo sestavila enega, ki bo vseboval najboljše dele posameznih izdelkov.

S predavanjem smo bili zelo zadovoljni, bilo je zelo poučno in zanimivo. Zelo se ji zahvaljujemo za novo znanje in krasno predstavitev.

 

Lara Plahuta, 3. ET

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page
(Visited 169 times, 1 visits today)