Skoči na glavno vsebino

V  letošnjem šolskem letu smo se dijaki 2. letnika gimnazije, ki obiskujemo ITS jezikoslovje in kreativno podjetništvo, odločili, da kot  promocijsko orodje izdelamo knjižne zaznamke za bodoče dijake, ki nas bodo obiskali na dnevu odprtih vrat in informativnem dnevu v šolskem letu 2022/23.

Pri ITS jezikoslovje smo pripravili zaznamke za knjige v programu za oblikovanje Canva. Ker je Sežana posebej znana po Srečku Kosovelu, smo se odločili, da bomo za ta namen izbrali nekaj njegovih verzov ter jih zapisali v slovenščini in angleščini. Vsak je moral izbrati tudi ozadje, primerno pisavo ter oblikovati svoj izdelek.

Po končanem delu smo na spletni strani objavili anketo, da so dijaki naše šole lahko glasovali za 5 najboljših zaznamkov.

Dijaki, ki obiskujemo kreativno podjetništvo, smo nato napisali prošnje za sponzorska sredstva in jih poslali lokalnim podjetjem. Pregledali smo tudi ponudbe različnih tiskarn. Preverjali smo cene, ponudbe in izbrali najugodnejšega ponudnika.  

Potrebna sponzorska sredstva smo dobili z donacijami treh podjetij: Interland Maa špedicija storitve d.o.o., Pah – proizvodnja Hidravličnih Komponent d.o.o. in Kamen Ražem d.o.o.

Vsem se iskreno zahvaljujemo. Zaznamke si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

Dijaki 2. letnikov jezikoslovja in podjetniški modul

(Visited 122 times, 1 visits today)
Dostopnost