Skoči na glavno vsebino

Dijaki 3. letnika programa ekonomski tehnik smo skupaj s profesorico Mojco Železnik Buda in profesorjem Andrejem Prelazom v okviru modula Poslovanje podjetij obiskali podjetje Win Systems d. o. o. v Sežani in spoznali njegovo organizacijsko strukturo.

Podjetje Win Systems je družba z omejeno odgovornostjo in se ukvarja z razvijanjem, izdelovanjem in predelovanjem igralnih avtomatov in rulet. Sprejela nas je ga. Renata Blažek, vodja kadrovske službe v podjetju in hkrati tudi bivša dijakinja naše šole. Predstavila nam je zgodovino podjetja in nas popeljala skozi oddelke ter nam razložila njihove naloge.

Obiskali smo razvojni oddelek, računovodstvo, kadrovski oddelek in servisno službo, kjer so nam svoje delo predstavili nekateri zaposleni. Na koncu smo si ogledali še proizvodni oddelek, kjer sestavljajo, ali predelujejo igralne avtomate. Ga. Renata nam je ob koncu razdelila poslovna darila in poudarila, kako pomembno je, da v šoli pridobimo čim več znanja, ki nam bo še kako prav prišlo pri delu. Od novih kadrov poleg znanja in sposobnosti pričakujejo tudi motivacijo za delo, ker samo tako lahko napreduje posameznik in posledično tudi podjetje.

Z obiskom smo bili zelo zadovoljni. Vidimo, kako pomembno je, da teorijo povezujemo s prakso tudi izven šole.

Dijaki 3. ET: Gaber Cergolj, Pier Callin in An Semolič.

(Visited 267 times, 1 visits today)
Dostopnost