Skoči na glavno vsebino

Spoštovani dijaki,

volitve bodo izvedene v petek, 6.10.2023. Od 8.00 do 13.20 boste lahko volili na stojnici pred učilnico za biologijo. Za prevzem glasovnice potrebujete osebni dokument ali dijaško izkaznico.

Za lažjo odločitev pri izbiri kandidata za predstavnika dijakov v Svet zavoda šole si lahko v nadaljevanju preberete njihove predstavitve. Izvoljena bosta dva kandidata.

Spoštovani,

moje ime je Bor Živec in sem dijak 3. bg. Ponašam se z angažiranostjo, odgovornostjo in vestnostjo, zaradi česar verjamem, da sem primeren kandidat za položaj predstavnika dijakov v svetu zavoda šole. Svet zavoda šole je ključni organ v strukturi javnega zavoda, kar pomeni, da je odločilnega pomena za učinkovito delovanje naše šole. Menim, da je nujno, da ta organ vključuje sposobne dijaške predstavnike, ki so sposobni učinkovito prepoznati želje in potrebe dijakov.

Moje dosedanje izkušnje v šolskem vodstvu vključujejo več mandatov kot predsednik razreda in trenutno opravljam funkcijo predsednika dijaške skupnosti. Te izkušnje so me oborožile z znanjem in veščinami, potrebnimi za zastopanje interesa dijakov na najvišji ravni.

Upam, da boste prepoznali moje sposobnosti in me podprli na prihajajočih volitvah.

Lep pozdrav

Bor Živec

Pozdravljeni,

sem Pia Slavec iz 1. ag, mladostnica z zrelo osebnostjo. Izstopam s svojo komunikativnostjo, ki mi omogoča povezovanje z različnimi ljudmi. Zaznamujejo me marljivost, prilagodljivost in globoko zakoreninjeno sočutje. V osnovni šoli sem bila predsednica razreda štiri leta, kar mi je dalo dragocene vodstvene izkušnje. Ko se srečam s problemom, ga znam analizirati iz različnih zornih kotov in poiskati učinkovite rešitve. Zavezana sem k podpori mnenj in vizij drugih ter sem pripravljena delovati z namenom, dokler se cilji ne uresničijo.

Lep pozdrav

Pia Slavec

Spoštovani,

moje ime je Timotej Konec in sem dijak 3. bg. Z močno zavezanostjo in odgovornostjo se pripravljam prevzeti vlogo v Svetu zavoda šole, kjer nameravam zastopati interese vseh dijakov. Moja odločitev za kandidaturo izhaja iz globokega prepričanja, da lahko blagostanje dijakov dosežemo le s konstruktivnim sodelovanjem z višjimi organi šolskega sistema. Verjamem v moč učinkovite komunikacije in sem zavezan k odprtemu dialogu, kar me postavlja kot primernega predstavnika dijakov.

Menim, da je ključnega pomena, da tudi dijaki imamo jasen in slišan glas v šolskem okolju.

Z iskrenim spoštovanjem

Timotej Konec

Spoštovani,

moje ime je Ana Mržek in sem dijakinja 4. bg. Moje vodstvene sposobnosti so se oblikovale že v osnovni šoli, kjer sem opravljala vlogo predsednice šolske skupnosti. Trenutno prevzemam odgovornost kot predsednica svojega razreda. Moja kandidatura za zastopanje dijakov v

Svetu šole izhaja iz globokega zanimanja za šolske zadeve in želje, da na naši šoli prinesem pozitivne spremembe. Med mojimi prednostnimi nalogami bo zagotavljanje kakovostne in cenovno dostopne malice za vse dijake. Poleg tega želim nadaljevati in širiti zanimive šolske dejavnosti, kot je na primer šolsko gledališče, ki smo ga uspešno obudili v preteklem šolskem letu.

Vaša podpora bo ključna pri uresničevanju teh ciljev in vesela bom vašega glasu.

Z iskrenim spoštovanjem

Ana Mržek

(Visited 607 times, 1 visits today)
Dostopnost