Skoči na glavno vsebino

Spoštovani dijaki,

volitve bodo izvedene v četrtek, 31. 3. 2022. Od 8.00 do 14.10 boste lahko volili na stojnici pred naravoslovnim kabinetom (zraven učilnice za biologijo). Za prevzem glasovnice potrebujete osebni dokument in dijaško izkaznico.

Komisija za izvedbo volitev predstavnika dijakov v Svet zavoda šole

Za lažjo odločitev pri izbiri kandidata za predstavnika dijakov v Svet zavoda šole si lahko v nadaljevanju preberete njihove opise/programe.

Eva Miklavec

Sem Eva Miklavec, dijakinja 3. a gimnazije. V primeru, da bom izvoljena kot predstavnica dijakov v Svet zavoda šole, se bom res trudila, da bom uspešno predstavljala vse dijake naše šole. Tako bomo lahko tudi dijaki prispevali svoj glas k spremembam v prihodnosti.

Tibor Erjavec

Program:

  • dodaten avtobus na relaciji Koper–Sežana
  • kadilnica
  • predlogi/razno
  • »izboljšan sistem«

Vid Sila

Sem Vid Sila, dijak 3. letnika gimnazije. Za kandidaturo na volitvah za predstavnika dijakov v Svetu zavoda naše šole sem se odločil, ker imam kot predsednik dijaške skupnosti ŠC Sežana že izkušnje s predstavljanjem interesov vseh dijakov naše šole. Glede na to, da mesto v Svetu zavoda dojemam kot resno funkcijo, moj namen ni dajati neuresničljivih obljub, računate pa vendarle lahko na učinkovito opravljanje vseh nalog, ki bi jih z izvolitvijo pridobil.

Aljaž Maurič

Sem Aljaž Maurič, dijak 3. letnika gimnazije na Šolskem centru Srečka Kosovela Sežana. Doma sem iz Sežane. Kot prizadeven dijak prostega časa nimam na pretek, a kar ga je, ga posvetim druženju s prijatelji in športnim aktivnostim, saj se strinjam s starim grškim rekom, ki pravi: »Zdrav duh v zdravem telesu!«

V preteklosti nisem veliko plaval v političnih vodah, imam le nekaj izkušenj kot predsednik razreda v osnovni šoli, se pa zelo veselim potencialnega udejstvovanja v svetu zavoda.

Če bom izvoljen, bom na vidno mesto postavil skrinjico, v kateri bodo lahko dijaki pustili pohvale, pritožbe, predloge in želje po spremembah na šoli. Listki bodo enkrat na teden prebrani in pohvale, pritožbe, želje in predlogi bodo posredovani vodstvu šole.

Sam sebe vidim kot resnega kandidata in menim, da je to odlična lastnost za ta položaj.

Verjamem, da lahko složno dosežemo spremembe.

Skupaj zmoremo!

Jaša Vodičar

Pozdrav! Sem angažiran, odgovoren in pozitivno naravnan dijak 3. b gimnazije. Za kandidaturo sem se odločil, ker bi rad pripomogel k izboljšanju skupnosti naše šole in k izvajanju pomembnih investicij in projektov za dijake. Naj se iz Rumene podmornice slišijo tudi glas in ideje dijakov.

Se vidimo na volitvah!

(Visited 744 times, 1 visits today)
Dostopnost