Skoči na glavno vsebino

V torek 1. marca 2022, bo na naši šoli potekalo tradicionalno pustovanje, ki ga ob pomoči profesorjev soorganizira dijaška skupnost. Dogodek je namenjen druženju, sprostitvi in popestritvi šolanja naših dijakov in dijakinj.

Seveda v času epidemije ne smemo pozabiti na varnost vseh udeležencev dogodka. Pouk bo potekal prve tri šolske ure, nakar bo sledilo pustovanje. Vsak razred si izbere razredno masko, dovoljenje so tudi posamične maske, v kolikor se posamezni dijak tako odloči. Večina dogajanja bo potekala v razredih, saj moramo na podlagi ukrepov še vedno upoštevati sistem mehurčkov.

Prav tako bo potekalo tekmovanje za najboljšo skupinsko in posamično masko ter fotografiranje razrednih mask. Vsak razred bo ob določeni uri prišel na hodnik med računalniško učilnico in učilnico biologije, kjer bo potekalo fotografiranje, komisija pa bo tam ocenila maske. Po zaključenem fotografiranju se boste vrnili v matične učilnice in tam nadaljevali z razrednim druženjem.

V kolikor imate na ta dan napovedana kakršna koli ocenjevanja znanja, ta ne odpadejo, razen če se s svojimi profesorji dogovorite drugače. Urnik fotografiranja bo prilagojen razredom, ki imajo na ta dan napovedana ocenjevanja znanja. Glavna odmora ostajata nespremenjena.

Priporočljivo je, da pustovanje izkoristite za druženje in popestritev pouka. Pustovanje je neobvezen del šolskega koledarja, zato vas organizatorji prosimo, da k temu pristopite resno.

Dijaška skupnost

(Visited 600 times, 1 visits today)
Dostopnost