Skoči na glavno vsebino

Informacije o vpisu

Svetovalna služba (Franja Čok, Alenka Kompare)

Elektronski naslov: vpis@sc-sezana.si

Telefon: 05 73 11 281

Informacije za bodoče dijake (tu>>)

Stanje prijav za vpis v 1. letnik programov na naši šoli 21. aprila 2023

PROGRAM Predvideno število mest za novince Število prijav 
Gimnazija 56 62
Ekonomski tehnik 28 23
Aranžerski tehnik 28 32

V program gimnazija imamo razpisanih 56 prostih mest v prvem krogu (2 mesti na oddelek sta namenjeni morebitnim ponavljalcem), v programu ekonomski tehnik in aranžerski tehnik pa po 28 mest. Skupaj (v prvem in drugem krogu) bomo v 1. letnik gimnazije predvidoma vpisali 60 kandidatov (30 dijakov na oddelek), v 1. letnik aranžerskega tehnika pa 30 kandidatov.

Če bi želeli prenesti prijavo, lahko to uredite elektronsko. Izpolnite izjavo o prenosu prijavnice in jo skenirano pošljite na elektronski naslov svetovalne službe na šoli, kjer ste oddali prvotno prijavnico. Izjava mora biti podpisana s strani kandidata in starša. V njej kandidat pisno zaprosi, da ga svetovalni delavec odjavi na programu, za katerega je oddal prvotno prijavnico, in jo posreduje na drugo šolo, kamor bi želel kandidat prenesti prijavo.

Prijave je mogoče prenesti do 24. 4. 2023 do 14. ure.

Morebitne spremembe v številu prijav bomo sproti objavljali na spletni strani šole. Spremljate jih lahko tudi na spletni strani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje. Za več informacij pokličite svetovalno službo.

(Visited 1.304 times, 1 visits today)
Dostopnost