Skoči na glavno vsebino

Še ena izjemna generacija je včeraj zaključila srednje strokovno izobraževanje na naši šoli in se s svečano podelitvijo spričeval poslovila od nas. Vsi dijaki, ki so v šolskem letu 2020/2021 uspešno zaključili četrti letnik, so poklicno maturo opravili.

V spomladanskem roku 2021 je poklicno maturo prvič opravljalo 27 dijakov programa aranžerski tehnik in 21 dijakov programa ekonomski tehnik. Splošni uspeh na poklicni maturi izražen v povprečnem številu točk  je bil 17,6 točke.

Naslov zlatega maturanta so osvojile štiri dijakinje. Vseh 23 točk je dosegla dijakinja programa ekonomski tehnik Teja Vončina, 22 točk pa so dosegle še Lara Krebelj, dijakinja programa ekonomski tehnik, ter Karin Logar in Rebeka Volk, dijakinji programa aranžerski tehnik.

Kar osmim dijakinjam je zmanjkala le ena točka do naziva zlata maturantka. Tri dijakinje programa ekonomski tehnik (Lara Črnigoj, Lucija Glažar in Ajla Porić) ter pet dijakinj programa aranžerski tehnik (Iris Balagović, Nuša Stavanja, Nauzika Scocchi, Nika Vidmar in Maja Valič) je doseglo 21 točk na poklicni maturi.

Čestitamo vsem!   

Tajnica ŠMK za poklicno maturo

Jana Bele Lutman

(Visited 656 times, 1 visits today)
Dostopnost