Dijaki 3. in 4. letnikov, vabljeni na VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021 ZA SREDNJEŠOLCE, ki bo potekal med 22. in 28. novembrom 2021.

Spletni dogodek dijakom na enem mestu (www.karierni-sejem.si) predstavlja različne izobraževalne programe terciarnega izobraževanja slovenskih univerz, drugih visokošolskih in višje šolskih institucij ter perspektivne in zanimive poklice po katerih povprašujejo slovenska in mednarodna podjetja.

Z udeležbo na različnih predstavitvah študijev, sodelovanjem v klepetalnicah, dostopom do gradiv … boste izvedeli več o tem, kje nadaljevati izobraževanje, kaj so značilnosti poklicev, kakšne so možnosti za zaposlitev ali sodelovanje s podjetji in drugimi organizacijami v času izobraževanja. Preberite letak (tu>>).

Novost letošnjega sejma je posebna projekta soba Karierna svetovalnica. V njej je Zavod RS za zaposlovanje pripravil možnost brezplačnega pogovora s 15 svetovalci za različna področja karierne orientacije. Več informacij v letaku (tu>>), neposredna povezava do karierne svetovalnice (tu>>).  

 Šolska svetovalna služba

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterPrint this page
(Visited 78 times, 1 visits today)