Skoči na glavno vsebino

Informacije o vpisu

Svetovalna služba (Franja Čok)

E-mail: vpis@sc-sezana.si

Telefon: 05 73 11 281 (8.00 – 13.00)

Stanje prijav za vpis v 1. letnik programov na naši šoli 22. aprila 2021.

PROGRAM Predvideno število mest za novince Trenutno število prijav 
Gimnazija 56 47
Ekonomski tehnik 28 32
Aranžerski tehnik 28 29

Spremembe v številu prijav vsak dan objavljajo tudi na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (tu >>).

Prenos prijave

Učenci, ki ste oddali prijavo na izbrani program srednje šole, lahko do 22. aprila 2021, do 14.00, prenesete prijavo v drug program naše šole ali na drugo šolo.

Izjava za prenos prijavnice

Prenos prijave na ŠC Srečka Kosovela Sežana bo potekal tako, da na elektronski naslov svetovalne službe vpis@sc-sezana.si  posredujete skenirano/fotografirano izjavo za prenos prijave, podpisano s strani učenca in starša.

Prav tako lahko do tega datuma prenesete prijavo na ŠC Srečka Kosovela učenci, ki imate prijavo na drugi šoli, vendar morate v tem primeru izjavo za prenos prijave poslati na svetovalno službo šole, na kateri imajo prijavo.

Omejitev vpisa

Če bo število prijavljenih učencev v posameznem programu naše šole po prenosu prijav presegalo število mest za novince, bo šola Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport predlagala omejitev vpisa.

Postopek vpisa (v primeru omejitve vpisa) je obrazložen na spletni strani šole, zavihek Vpis – za bodoče dijake (tu>>) ali v Razpisu za vpis v srednje šole.

 

(Visited 857 times, 1 visits today)
Dostopnost